Marinjo Cachaca

70 cl

Marinjo Cachaca

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
  • Vanaf 6 voor € 11,70 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Merk Marinjo
Land Brazilië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Marinjo Cachaca is een unieke cachaca die ook op een vrij unieke manier tot stand is gekomen, een drank met een lekkere zachte smaak en verleidelijke aroma’s. Voor de productie van Marinjo wordt gebruik gemaakt van dubbele distillatie in koperen pot stills en men gebruikt uitsluitend rijp suikerrietsap.

Het suikerriet dat men gebruikt  staat bekend om zijn specialistische teelt van suikerriet.

Het resultaat is een fijne en zachte cachaca met een ongekend pure smaak die in prachtige harmonie is met zichzelf. Eén van de beste dranken in zijn segment en ook één met een prima prijs/kwaliteit verhouding.