Camus Ile de Ré Cliffside Cellar

€ 77,50

Direct leverbaar !

Een bijzondere en authentiek gerijpte Cognac op eiken in het Fort de La Pree gerijpt. Door de ligging van de Distilleerderij zijn deze cognac's iets ziltig en rijker van smaak en zelfs iets jodium achtigs in te herkenen. Door deze cognac bloot te stellen aan alle invloeden die het eiland Ile de ré heeft, geeft de rijpeing een positieve invloed en wordt door de eerste deskundige als zeer goed en zelfs perfect bestempeld.

Een special cognac die geproduceerd is op één enkel eilandje; Ile de Ré, vrij vertaald “het eiland van de koningen”. Cognacs afkomstig van dit eiland hebben zeer kenmerkende aroma’s, de smaak van de zee en de aroma’s van zout en zeewier zijn zeer typerend voor Ile de Ré. Proeft zalig met een paar ijsklontjes, dit zorgt voor een zachte textuur, of met een scheutje bronwater.

Camus

Sinds 1863, produceert de familie Camus al voor vijf generaties lang cognac. Jean-Baptiste organiseerde een groep producenten, die onder de naam ‘ La Granda Marque’ cognac gingen verkopen.

Vandaag de dag, zorgt de vijfde generatie van het familiebedrijf ervoor dat Camus blijft groeien, en ook nieuwe cognacsoorten blijven ontwikkelen. Camus heeft in acht verschillende landen, verdeeld over drie continenten, 500 werknemers lopen. De producten van Camus zijn op veel internationale luchthavens te koop, sommige luchtvaartmaatschappijen hebben ook Camus aan boord.

Meer informatie
Merk Camus
Inhoud 70 cl
Leeftijd X.O.
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 40
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Camus Ile de Ré Cliffside Cellar
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.