Cameron Brig Single Grain

70 cl

Cameron Brig Single Grain

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 21,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Cameron
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Cameron Brig Single Grain is een relatief lichte en zachte whisky waardoor de eikenhouten smaken beter tot hun recht komen. In de aroma’s komen duidelijk tonen van honing en kruiden naar boven die doorzetten in het palet. De whisky kent geen leeftijdsaanduiding en is gemaakt van een enkele graansoort. Een whisky die voor zowel beginnende als gevorderde whiskydrinkers aan te raden is.

Signatory is een speciale collectie in de whisky branche. Het is een familie bedrijf, opgericht in 1988, één van slechts drie echte onafhankelijke botterlaars .John Haig's, neef, Robert Stein, creëerde de eerste en bestaande Cameronbridge Distillery was de eerste ooit die grain whisky produceerden. Ook is deze distilleerderij verder gegaan met het distilleren van de Gordon's Gin, na de sluiting van Distillery Gordon's in Essex. Signatory is een bottelaar van verschillende soorten zeldzame whisky’s, die anders verloren zouden zijn gegaan aan blenders. Signatory voegt ook als één van de weinige whisky’s bottelaars geen kleurstoffen toe.