Camebridge Dist. Japanese Style Gin

70 cl

Camebridge Dist. Japanese Style Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 70 cl
Soort Kruidige Gin
Alcohol % 42 %
Merk Japanese Gin
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Japanese Style Gin is een gin die naast de typische jeneverbes notities gecombineerd is met traditionele Japanse botanicals welke onder vacuum gedistilleerd wordt met de hand in kleine volumes voordat ze met elkaar gemengd worden tot dit mooie product. Zelfs aan de fles wordt aandacht besteed, deze wordt namelijk met behulp van traditionele zeefdruk technieken bedrukt!

Gebruikte botanicals zijn buiten om de jeneverbes ook Shiso blad, seasame zaden, komkommer, sansho en yuzu waardoor de Gin een nootachtig profiel bied met een fris citrus karakter.

Deze fijne gin heeft ook al een dubbel gouden prijs in China & Hong Kong voor Gin van het jaar 2015.