Trio Pakket

Een breed scala aan unieke wijn in een drie vaks houten kist, deze kisten bevatten drie van de groot aantal kwaliteitswijnen die bij ons te verkrijgen zijn. In de groep trio kisten bieden wij verschillende wijngeschenken aan. Dit varieert van luxe tot verschillende land wijnkisten zoals Argentinië, Spanje, Australië, Afrika, Italie enzovoorts.  Zodat er voor u altijd een goede keuze tussen zit. 

Wijnkist:

Onze wijnkisten zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en Al onze geschenkkisten zijn gevuld met houtwol en worden ingepakt met speciale folie zodat het pakket direct zichtbaar bij aflevering bij u of uiteraard direct met de post bij een geadresseerde naar wens. Uiteraard kunnen de kisten ook afgesloten geleverd worden.

Extra opties:

Wanneer u een persoonlijke toutch aan de kisten wilt geven kunt u de wijnkist laten bedrukken. Hier wordt dan op de zijkant van de wijnkist een tekst bedrukt. De keuze van teksten bestaan uit Proost, Gefeliciteerd, Bedankt, Succes of Verrassing. Wilt u uw cadeau nog persoonlijker maken? Dat kan door een kaartje toe te voegen aan de cadeaukist met een persoonlijke boodschap. Wanneer u gaat afrekenen kunt u onder het kopje opmerkingen uw persoonlijke tekst toevoegen. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij de opening van de cadeaukist het kaartje zichtbaar is. Vergeet niet wanneer u gaat afrekenen aan te vinken dat u een kaartje wenst.

Deze bijzondere selectie wijnkisten is door een gediplomeerde sommelier samengesteld en wordt nauwkeurig aangepast naar huidige trends en nieuwste dranken.