Solo Pakket

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Wij zijn ontzettend trots op ons grote aanbod aan solo wijnkisten. U heeft keuze uit een breed scala van luxe wijnen tot unieke wijnen. Dankzij onze brede selectie van wijnen zit er altijd voor u een goede keuze tussen. 

Wijnkist:

Onze wijnkisten zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en Al onze geschenkkisten zijn gevuld met houtwol en worden ingepakt met speciale folie zodat het pakket direct zichtbaar bij aflevering bij u of uiteraard direct met de post bij een geadresseerde naar wens. Uiteraard kunnen de kisten ook afgesloten geleverd worden.

Extra opties:

Wanneer u een persoonlijke toutch aan de kisten wilt geven kunt u de wijnkist laten bedrukken. Hier wordt dan op de zijkant van de wijnkist een tekst bedrukt. De keuze van teksten bestaan uit Proost, Gefeliciteerd, Bedankt, Succes of Verrassing. Wilt u uw cadeau nog persoonlijker maken? Dat kan door een kaartje toe te voegen aan de cadeaukist met een persoonlijke boodschap. Wanneer u gaat afrekenen kunt u onder het kopje opmerkingen uw persoonlijke tekst toevoegen. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij de opening van de cadeaukist het kaartje zichtbaar is. Vergeet niet wanneer u gaat afrekenen aan te vinken dat u een kaartje wenst.


Deze bijzondere selectie wijnkisten is door een gediplomeerde sommelier samengesteld en wordt nauwkeurig aangepast naar huidige trends en nieuwste dranken.