Persoonlijk Etiket

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Is er iemand jarig, heeft er iemand een rijbewijs gehaald of valt er iets anders te vieren? Drankgigant bied u nu de mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te geven door onze persoonlijke flessen wijn met unieke etiketten. Deze flessen wijn kunt u naar wenst of etiket uitzoeken en aanpassen in de soort wijn en geschenkkist, u kunt kiezen uit Rood,  Wit, of een Rose wijn.

Dit is een uniek cadeau welke we in diverse uitvoeringen kunnen leveren, wat denkt u van een mooie houten kist waar wij de fles in verzenden! Deze kist is gevuld met houtwol om de fles te beschermen maar ook voor een mooie uitstraling. Daarna wordt deze in folie gewikkeld zo dat de ontvanger direct kan zien wat voor mooi gepersonaliseerd cadeau zij ontvangen.

Deze houten kist kunnen we nog personaliseren door er Gefeliciteerd op te zetten aan de zijkant van de kist, deze afwerking maakt het nog specialer!

Wilt u er nog een persoonlijke boodschap bij voegen dan kunt u dit doen door middel van een kaartje aan het cadeau toe te voegen, hier kunt u uw eigen persoonlijke boodschap op zetten waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt.