Solo Pakket


Opzoek naar het perfecte rumcadeau ? Dan houdt uw zoektocht hier op. U bent bij ons zeker op het juiste adres. Niet bieden wij alleen professionele rumcadeaus aan, maar bieden wij het u ook heel voordelig aan! Met een divers aanbod van Solo rumkisten / enkel gevulde kisten is er voor ieder wel wat wils. Onze luxe speciaal geselecteerde kisten zijn samengesteld door experts en bieden daarom simpele geschenken / Rum aan voor de heerlijke drinker en uiteraard ook de meest mooie en exclusieve houten kisten met luxe rum op maat voor echte fijnproevers !

Mocht er onverhoops niets tussen zitten dan kunt u altijd bij de rum kijken en een losse cadeaukist uitzoeken zo dat u toch een uitzonderlijk en uniek rumcadeau heeft, twijfelt u of iets wel past in een bepaalde kist, bel of mail ons gerust met de vraag of wij voor u willen kijken !

Zelf maken we ook verschillende cadeaus en geschenken uit de artikelen die we tevens ook los aanbieden, deze verpakken we in een mooie en stevige houten kist gevuld met houtwol zodat de inhoud heel blijft  en omdat het er prachtig uitziet natuurlijk, als laatst wikkelen we het in folie , de kist is dus open zodat de gene altijd kan zien wat zij  cadeau krijgent! We hebben diverse solo pakkettenduo pakketten en trio pakketten voor u gesteld waar u uit kunt kiezen.