Duo Pakket


Opzoek naar een mooi rumcadeau ? Deze pagina bevat tientallen exclusieve rum geschenken in duo geschenkkisten, al deze geschenken zijn door deskundige geselecteerd en samengesteld om zo een cadeau met rum op maat aan te bieden. De geschenkkisten zijn gevuld met stroo en worden afgedekt met een dikke doorzichtige foly om direct te kunnen ervaren wat men als kado heeft ontvangen.

Mocht er onverhoops niets tussen zitten dan kunt u altijd bij de rum kijken en een losse cadeaukist uitzoeken zo dat u toch een uitzonderlijk en uniek rumcadeau heeft, twijfelt u of iets wel past in een bepaalde kist, bel of mail ons gerust met de vraag of wij voor u willen kijken !

Zelf maken we ook verschillende cadeaus en geschenken uit de artikelen die we tevens ook los aanbieden, deze verpakken we in een mooie en stevige houten kist gevuld met houtwol zodat de inhoud heel blijft  en omdat het er prachtig uitziet natuurlijk, als laatst wikkelen we het in folie , de kist is dus open zodat de gene altijd kan zien wat zij  cadeau krijgent! We hebben diverse solo pakkettenduo pakketten en trio pakketten voor u gesteld waar u uit kunt kiezen.