Rum


Drankgigant.nl biedt u een grote verscheidenheid aan cadeaus, in deze bijzondere groep rum cadeaus en geschenken kunt u natuurlijk kiezen uit diverse formaten, prijzen en verpakkingen op maat.  Zo kunt u hier kiezen uit diverse rum cadeaus die in een fraaie houten kist worden geleverd,  dit ook te personaliseren door een kist met tekst te kiezen, bijvoorbeeld als iemand is geslaagd voor zijn of haar rijbewijs en die persoon een liefhebber is van een bepaald soort rum, dan kiest u voor een cadeaukist " Gefeliciteerd ". Zo hebben wij een aantal verschillende kisten voor u klaar staan, Succes, Proost, Verrassing en Bedankt.

Al onze luxe geschenken in kisten worden door eigen inpakkers met de hand ingepakt en klaargemaakt om naar u te verzenden, dit gebeurd met de grootste zorg en kwaliteit en zijn ervan bewust dat uw geschenk keurig netjes op aangegeven adres geleverd moet worden. Ook in alle drukte zijn deze handelingen erg zorgvuldig en zorgen we voor kwalitatief zeer hoogwaardige cadeau's. Alle cadeau's met rum hebben eigen kenmerken en hebben dit zo veel mogelijk bij de geschenken vermeld om u een zo volledig mogelijk beeld te geven van de kwaliteit van het geschenk.

Daarnaast is het mogelijk om er op het einde van het bestel proces nog een kaartje bij te bestellen, u kunt uw tekst invullen in het vak opmerkingen. Wij zorgen dan dat dit kaartje bij het cadeau gevoegd wordt zo dat de ontvanger weet van wie het afkomt of waarom zij dit bijzondere cadeau ontvangen.