Proef Pakket


Voor de bierliefhebber die wel eens wat anders wilt proberen of gewoon om cadeau te doen hebben wij proef pakketten samengesteld waar voor een ieder wel wat tussen zit, zo kunt u denken aan een Tripel, Blond of Fruit pakket maar ook gewoon Stout bieren of de speciale bieren van Leffe. Het moet wel heel raar lopen wilt u hier niets tussen vinden. Onze proefpakketten bevatten een selectie van diverse aangegeven bieren die verpakt in een verzenddoos van de post aan u verzonden worden, als u meerdere pakketten besteld zullen deze in apparte dozen aan u verzonden worden.

Wij bieden vanwegen ons enorme aanbod van speciaal bieren een wereld pakket aan, dit pakket is samengesteld uit bieren van over de hele wereld. Bijvoorbeeld Bintang uit Indonesie of een Scheldepils van onze zuiderburen. Maar ook voor merken zit je hier goed, denk bijvoorbeeld aan Kasteel bier, Chouffe bier of Jopen bier. Door de samenstelling van het pakket heb je een breed assortiment van het merk te pakken en je kunt zelfs kiezen om er een glas bij te doen.

Wil je het echt spannend maken kies dan voor het Mystery pakket, je zult misschien denken wat is hier zo speciaal aan? Hier zitten een aantal bijzondere bieren in, denk hierbij aan een echte abdij bier maar ook een echte Trappist. Dit pakket is een echte aanrader voor de bierliefhebber!