Bier


Bierpakketten en  biercadeau's is een groep waar we een extra groot aanbod in tonen en u in diverse uitgebreide catagorieën een keuze kunnen laten maken. Een bijzonder breed aanbod van de meest bijzondere bierpakketten, kisten en speciale bierflessen met persoonlijk etiket. Maak het zo gek als u maar wilt !! Bij ons is het mogelijk! Inmiddels hebben we een aanbod van bijna 1000 pakketten voor de echte bierliefhebber van proefpakketten, kisten met breukijzer tot de meest speciale Belgische bieren in een geschenkkist. Wij bieden het volledige scala aan en leveren direct uit eigen voorraad!

Persoonlijke bierflessen worden door ons aangeboden in meer dan 120 verschillende etiketten. De bierflessen varieren van pilsener tot tripel , de etiketten zijn er in tientallen verschillende felicitaties: Abraham, Sarah, rijbewijs, gezondheid enz. De persoonlijke bierflessen kunt u nog persoonlijker maken door er een cadeaukist of persoonlijke tekst bij toe te voegen.

Wij bieden kant en klare kisten zoals verschillende beerboxen van diverse bekende biermerken bijvoorbeeld: Heineken, Jupiler, Palm enzovoorts. Hiernaast bieden wij ook  proefpakketten, waar alleen de beste bieren zijn samengesteld in zo divers mogelijke pakketten dat voldoet aan ieder zijn behoeften.

Drankgigant biedt ook zelfgemaakte bierkisten , wat we tevens ook los aanbieden. Deze bieren worden verpakt in een mooie en stevige houten kist in een bedje van houtwol zodat de inhoud heel blijft, waarna het wordt gewikkeld in folie zodat de persoon kan zien wat er in zit. We hebben solo kisten, duo kisten en trio kisten waar u uit kan kiezen.