Cadeau Zak Ketel 1

Cadeau Zak Ketel 1

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Soort Overige
Land Nederland
Merk Ketel 1
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Ketel 1 Cadeauverpakking is een mooie stevige plastic draagtasje waar je een fles Ketel 1 jenever in kan doen. Er zijn twee uitvoeringen, één voor kleine flessen van 50cl en één voor flessen van 1 Liter. De zak is licht doorschijnend waardoor je net kan zien wat er in de zak zit, aan de buitenkant van de zak staat een opdruk van graan met de tekst Originele Ketel 1 Ambachtelijke Graan jenever.

Deze uitvoering is voor flessen van 1 Liter, de draagtasje worden zonder fles geleverd !