Wijn Cadeau Verpakking Trio Santé

300 cl

Wijn Cadeau Verpakking Trio Santé

300 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie Z93
Inhoud 300 cl
Soort 3 Vaks
Merk Overige
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Wijn Cadeau Verpakking Trio Santé is een mooie zwarte verpakking voor drie wijnflessen, de voorkant is bedrukt met 7 kleine afbeeldingen en de tekst Santé. Door de afmeting van de doos is hij geschikt voor de normale flessen van 0,7cl of 1 liter. De afmetingen zijn 40 cm hoog, 27cm breed en 9 cm diep. De doos word plat geleverd en dient zelf nog in elkaar gevouwen te worden. In de doos zitten nog tussen schotjes om het tegen elkaar komen van de flessen te voorkomen, deze schotjes druk je naar binnen waardoor het etiket van de wijnfles zichtbaar worden!