Buss N°509 Raspberry

70 cl

Buss N°509 Raspberry

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 36,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Zoete Gin
Alcohol % 37 %
Merk Buss N509
Herkomst België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Buss n°509 is geïntroduceerd in Bar Bounce gelegen in Antwerpen en is ontwikkelt door kennis, passie en heerlijk fruit samen te voegen in deze flavoured Gin. Door het infuseren van hoge kwaliteit premium Gin. Met zijn fruitvolle smaak en betreffende ingredienten als Raspberry sinaasappel en citroen in het een heerlijke droge zoete Gin te vergelijken is met Edinburgh Gin of andere citrus Gins zoals 7d Essential.

Deze Belgische flamboyante Gin komt het land waar dit soort drank momenteel het populairst is nergens anders wordt het zoveel gedronken als bij onze buren de Belgen. Zij weten dan ook precies hoe ze er een moeten maken. In de Bar Bounce  zijn met onder andere  de Buss Gin vele mixjes verkrijgbaar die met zorg gemaakt worden.  Dus is er ook keuze uit genoeg Tonic’s.

 

Buss n°509 is geïntroduceerd in Bar Bounce gelegen in Antwerpen en is ontwikkelt door kennis, passie en heerlijk fruit samen te voegen in deze flavoured Gin. Door het infuseren van hoge kwaliteit premium Gin. Met zijn fruitvolle smaak en betreffende ingredienten als Raspberry sinaasappel en citroen in het een heerlijke droge zoete Gin te vergelijken is met Edinburgh Gin of andere citrus Gins zoals 7d Essential of de bloemen citrus  Citadelle.

Deze Belgische flamboyante Gin komt het land waar Gin momenteel het populairst is nergens anders wordt het zoveel gedronken als bij onze buren de Belgen. Zij weten dan ook precies hoe ze er een moeten maken. In de Bar Bounce  zijn met onder andere  de Buss Gin vele mixjes verkrijgbaar die met zorg gemaakt worden.  Dus is er ook keuze uit genoeg Tonic’s.