Bush Prestige

75 cl

Bush Prestige

75 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 75 cl
Land Belgie
Brouwerij Dubuisson
Type Bier Amber, Barrel Projects
Alcohol % 13,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bush Prestige is gebrouwen door brouwerij Dubuisson in Wallonië. Het is een krachtig amber bier met een alcoholpercentage van 13%. Dit bier heeft 6 maanden mogen rijpen in eikenhouten vaten en heeft zijn hergisting op de fles. Hierdoor ontwikkelt het bier zich op de fles en is het mogelijk dit bier voor langere tijd te bewaren! Door de rijping op houten vaten ontwikkelt het aroma samen met tannines zich waardoor het een zeer smakelijk bier wordt met een krachtige smaak. Dit bier is exclusief op grote fles te verkrijgen met een beperkte oplage!

Brouwerij Dubuisson

De brouwerij van Dubuisson is de oudste brouwerij van Wallonië en hoort bij één van de oudste van België. Hij is opgericht in 1769 toen de Oostenrijkse keizerin Maria-Theresa een algemeen verbod afvaardigde op kasteelbrouwerijen door de oneerlijke concurrentie. De brouwerij heeft veel doorstaan, in het begin van de 19e eeuw sloeg Napoleon er zijn tenten op en de Duitsers trokken er in 1914 en 1940 voorbij. De brouwerij heeft elke tegenspoed doorstaan en is tot op de dag van vandaag (8 generaties verder) een familiebrouwerij