Bush Amber

33 cl

Bush Amber

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,19
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,05 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Dubuisson
Type Bier Amber
Alcohol % 12,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Bush Amber word gebrouwen door brouwerij Dubuisson die in 1769 werd opgericht in Wallonië. Het bier werd in 1933 gecreëerd toen de Engelse bieren erg populair waren, zo werd het Engelse en het Belgische bier gecombineerd door de kenmerken. Al die tijd is de brouwerij gehecht gebleven aan het recept van het buitengewone en unieke bier. De combinatie van bittere en zoete smaken is lekker om weg te drinken. Om het bier te maken werd Engelse hop gebruikt met de kleur van een Engelse ale. De naam ‘Bush beer’ is de vertaling van de naam ‘Du Buisson’. Drankgigant.nl heeft ook de Bush Blond en het originele bierglas voor u!

Brouwerij Dubuisson

De brouwerij van Dubuisson is de oudste brouwerij van Wallonië en hoort bij één van de oudste van België. Hij is opgericht in 1769 toen de Oostenrijkse keizerin Maria-Theresa een algemeen verbod afvaardigde op kasteelbrouwerijen door de oneerlijke concurrentie. De brouwerij heeft veel doorstaan, in het begin van de 19e eeuw sloeg Napoleon er zijn tenten op en de Duitsers trokken er in 1914 en 1940 voorbij. De brouwerij heeft elke tegenspoed doorstaan en is tot op de dag van vandaag (8 generaties verder) een familiebrouwerij