Bunratty Irish Potcheen Ceramic

70 cl

Bunratty Irish Potcheen Ceramic

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Bunratty
Land Ierland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Potcheen
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bunratty Irish Potcheen Ceramic is een moonshine die geproduceerd is in de Bunratty Winery in Bunratty. Sinds Potcheen werd verboden in 1661, want het werd illegaal gedistilleerd in de bergen en valleien van Ierland voor kenners en vrienden. Nu is het allemaal legaal en kan iedereen er lekker van genieten.

Fruitige aroma's verwennen de neus met noten van framboos, walnoten en honing.Het palet wordt gedomineerd door alcohol met zoete noten van fruit, meloen, honing en noten. De afdronk is een beetje droog met later hinten van geroosterde noten en fruitige aroma's.