Bundaberg Rum in Cadeau Kist

€ 24,95

Direct leverbaar !

Een Rum in geschenkkist met opdruk naar keuze, deze zeer fijne rum heeft fijne robuste smaken en is wereldwijd een zeer bekende rum die met zeker als cadeau aan kunt bieden. Deze best verkochte rum van Australië; Bundaberg Rum. Geproduceerd in Queensland, ook wel bekend als dé suikerriet regio van het eiland. Men maakt op basis hiervan haar rum, rum die vervolgens 2 à 3 jaar rijpt in Amerikaanse eikenhouten vaten.

Wat betreft de smaak is het een karaktervolle rum met een rijke smaak met hints van melasse-mout. Het is een rum die heerlijk gemixt kan worden met bijvoorbeeld cola of ginger ale.

Geschiedenis
Bundaberg Rum is ontstaan doordat de lokale suikerfabrieken niet wisten wat ze moesten doen met het afval melasse nadat de suiker werd geëxtraheerd (het was zwaar, moeilijk te transporteren en de kosten waren zelden de moeite waard). Totdat er op 1 augustus 1885 een vitale bijeenkomst werd gehouden in het Royal Hotel om te bespreken dat ze winst konden maken door het distilleren. Zo ontstond er een Vennootschap en begonnen ze met een kapitaal van £5000.

Samuel Johnston vestigde de eerste industrie in 1868 maar de activiteiten van de Bundaberg Distilling Company vonden plaats in 1888.
Bundaberg Rum werd voor het eerst geproduceerd in 1889 maar van 1907-1914 en 1936-1939 werd de productie gestaakt na een branding. In die tussentijd distilleerde Bundaberg Company verworven flessen en vaten van Waterview rum, een industrie in bezit van Samuel Johnston. Hij verkocht ze aan Bundaberg zodat ze het verlies van een reeks gebeurtenissen konden herstellen.
In 1961 introduceerde het bedrijf de ijsbeer als mascotte om te laten zien dat de rum van de koudste chill kon afweren.
In 2000 werd de Bundaberg Rum bedrijf en distilleerderij verkocht aan de Britse bedrijf Diageo.

 

 

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Bundaberg
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 37 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Australië
Kleur rum Bruine Rum
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.