Bundaberg Rum Dark Luxe in Cadeaukist

175 cl

Bundaberg Rum Dark Luxe in Cadeaukist

175 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,95

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 175 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Bundaberg
Herkomst Australië
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bundaberg Dark And Stomy kit brengt u alles wat u nodig heeft om een dark and stormy te maken, een bekende mix die je tot voorkort veelal zag in tropische gebieden. Omdat al deze producten gewoon bij de Drankgigant te koop zijn hebben wij deze gebundeld in een mooie cadeau kist. Een prachtig kado op te krijgen en zeker om te geven.

Bundaberg is een Australische rum die in deze cadeaukist in twee soorten wordt aan geboden, de original en de spiced rum met natuurlijk de gingerbeer van het gelijknamige merk Bundaberg.

Bundaberg original is de meest verkochte rum van Australie en heeft een rijke smaak met hints van melasse-mout. Het is een rum die heerlijk gemixt kan worden met bijvoorbeeld cola, ginger ale of wel beter bekend als ginger beer. De Spiced rum is een rijke variant van de original met heerlijke kruigige aroma's en een iets zoet karakter.

Als extratje heeft de Drankgigant.nl hier nog een longdrink glas aan toegevoegd zo dat je het kan uitpakken en direct kunt gebruiken!

Inhoud van de cadeaukist:

  • Bundaberg Original Rum
  • Bundaberg Spiced Rum
  • Bundaberg Gingerbeer
  • Blanco longdrinkglas 27cl

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.