Bulldog Gin XXL 1.75 ltr grote fles

€ 69,50

Direct leverbaar !

Bulldog Gin is een Multi- award winnende super-premium Gin hand gemaakt in een Engelse distilleerderij die al 250 jaar gin maakt die van de hoogste kwaliteit is.Bulldog ’s exotische granen en hoogwaardige ingrediënten gecombineerd met het quadrupel distillatie proces staat toe dat het product een gebalanceerde smaak met een crispy finish toe eigent en met perfectie de frisse kruidige aroma’s afgeeft aan het gehemelte.

MIXES WITH EVERYTHING, SURRENDERS TO NOTHING. De filosofie die hier achter gezocht kan worden kan worden omschreven als de hoogste nodige behoefte om de beste gin te zijn. Dit wordt ondersteund door de samenhang van zijn ingrediënten die subliem zijn gekozen. Norfolk tarwe het zuiverste water van Wales en een onderscheidende blend van 12 ingrediënten komend uit 8 landen. Chinese draken oog, Turks witte maan zaad, Aziatische lotus bladeren, Italiaanse Jeneverbessen, Marokkaans koriander, Duitse engelwortels, verse limoenen uit Spanje, chinees zoethout, Italiaans lis, amandelen uit Spanje, en twee soorten Lavendel uit Azië.

Dit genotsmiddel is een aanrader met voortreffelijke kwaliteiten die zich onderscheiden ieder voor zich. Wij hebben 2 varianten van de Bulldog, de 70cl en de 1,75literfles. Allebei een model van perfectie met de prachtige donker paarse fles die oplicht in het zonlicht.Mocht u niet van pure gin houden, wat uiteraard  begrijpelijk is, kunt het mixen met verschillende soorten fruiten, sappen, martini´sTonic´s enkele voorbeelden hiervan staan op de bulldog site.

Geschiedenis

Gelanceerd in 2007 is Bulldog gin met een nieuw karakter en benadering tot het behalen van de titel super premium gin gebracht. Bankier en belegger Anshuman Vohra ontwikkelde zijn passie voor gin op vroege leeftijd terwijl hij genoot van Gin & Tonics met zijn vader.Geïnspireerd van zijn wereld reizen heeft hij met behulp van de Master  Distillers de perfecte exotische samenstelling van ingrediënten ontwikkeld. Hij vond dat de gin met harmonieuze unieke smaken nog ontbrak aan de gin soorten. BULLDOG’s mission:  service bieden aan de vraag naar populaire dranken als gin en ook wodka waar veel vraag naar is. Waarom ook wodka? Omdat ze zo hun categorieën kunnen verbreden, daarmee bedoelen ze hun doelgroepen.

Meer informatie
Merk Bulldog
Land Frankrijk
Inhoud 1.75 liter
Gewicht 2.5000
Alcoholpercentage in % 40
Type drank Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bulldog Gin XXL 1.75 ltr grote fles
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.