Brouwerij 't ij Zatte

33 cl

Brouwerij 't ij Zatte

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,29
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij t IJ
Type Bier Tripel
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Zatte, gebrouwen door Brouwerij ’t IJ in Amsterdam is het eerste bier van de brouwerij. Het werd in 1985 voor het eerst gebrouwen en behoort tot één van de klassiekers van t’ IJ. Zatte is een tripel, waar de Belgische zwaardere bieren onder vallen. Met zijn 8% maakt het bier dit ook waar en met een goudgele kleur, een geur van vers fruit en een vleugje graan is dit een heerlijk bier waar van te genieten is in elk jaargetijde. Voor u hebben wij ook het originele ’t IJ bierglas! Kijk ook eens naar de andere bieren van de brouwerij, zoals Struis, Natte en Motueka P.A.

Brouwerij ’t IJ

De brouwerij brouwt sinds 1985 Amsterdams speciaalbier en de bieren zijn op ambachtelijke wijze gebrouwen zonder te filteren of pasteuriseren. De bieren hebben daardoor een eigen karakter en een mooie volle smaak. Brouwerij ’t ij heeft twee vestigingen, de Gooyer in Amsterdam-Oost, waar de brouwerij begonnen is, de andere aan het Zeeburgerpad in dezelfde straat waar de fust- en flesbieren worden gemaakt.