Brooklyn Gin Small Batch

70 cl

Brooklyn Gin Small Batch

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 54,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin
Alcohol % 40 %
Merk Brooklyn
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Brooklyn gin is een citrus gin, gemaakt van jenever bessen en citrus vruchten. Het verschil zit hem in de wijze waarop deze gin gemaakt wordt. Alles wordt namelijk met de hand gedaan. Ze plukken alleen de beste vruchten en kiezen zorgvuldig de mooiste jeneverbessen uit. Het is geen massa productie alles gaat heel zorgvuldig. Het  is een erg bekend en hoogwaardig product geworden omdat er veel liefde in het product wordt gestopt en er echt wordt geprobeerd de lekkerste gin te maken.

De Brooklyn gin is zeer geschikt voor cocktails. Er zijn hier ook velen varianten van. Om er een paar op te noemen: wat dacht je van de bee’s knees. Brooklyn gin met citroen sap en honing. De hoeveelheden bepaald u natuurlijk zelf maar zo heb je er nog meer(link). Het zou zonde zijn deze cocktails nooit te proeven. Met  zo een hoogwaardig product waar zo veel moeite en liefde aan is besteed en zoveel finesse in zit zou u wel gek lijken als u het niet snel probeert!

Geschiedenis

Emil en Joe zijn de oprichters van een lokaal bedrijf distilleerders. Met behulp van traditionele methodes en de verste ingrediënten maken zij hun eigen gin. Na het werken op een aantal van de grootste industriële drank bedrijven hebben zij met zijn tweeën besloten voor hen zelf te gaan omdat zij een gin wilde maken met liefde, een waar zij trots op konden zijn.

Met behulp van Amerikaanse creativiteit en vrijheid natuurlijk. Ze zijn klein maar hun product is groots, onafhankelijk zijn geeft ze de vrijheid gin te produceren op de manier waarvan zij vinden dat het de beste kan gin kan worden, uit liefde voor het product. In tegenstelling tot de massa productie gins doen zij alles nog met de hand en fles voor fles. Zo gebruiken ze nog de ouderwetse koperen ketel. Ze zeggen dat je het verschil  al proeft na de eerste slok.

Zij geloven dat hun product slechts zo goed is als hun ingrediënten, daarom hebben ze ook de beste kwaliteit ingrediënten voor hun gin. Samen kijken zij hun toekomst tegemoet met een glas in de hand.