Bronckhorster Saison Nouvelle

€ 2,49

Direct leverbaar !

Bronckhorster Saison Nouvelle is een mooie en complexe Saison welke je zintuigen zal prikkelen met hinten van fruit, fijne kruiden en een heerlijk bittertje. Een mooi oranjegouden gloed en een heerlijk aromatisch bier van hoge gisting.

Geschiedenis:

Steve, een van origine Engelsman had een lang gekoesterde wens, een eigen brouwerij! Maar of die wens ooit in vervulling kon gaan… Yvonne trok hem mee naar de lage landen, waar hij succesvol een schildersbedrijf op bouwden.

Steve verhuisde naar Steenderen en kocht daar een boerderij genaamd Rodenburg, deze staat tegenwoordig bekend als Bronckhorster Bieren Brouwerij. De weg hiernaartoe wat lang en zeker niet zonder hobbels maar nu, nu staat er een succesvolle brouwerij die geroemd wordt vanwege de hoge kwaliteit aan speciaal bieren.

Bronckhorster Bieren zijn bieren die niet alleen met liefde en passie gebrouwen worden maar ook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de beste moutsoorten en verfijnde hopsoorten. De brouwerij is gelegen in Rha, net buiten de gemeente Bronckhorst.

De bieren worden gebrouwen in kleine oplagen in kenmerkende koperen ketels en worden verkocht onder de naam Bronckhorster.

Steve’s lijfspreuk is: Winners never quit, quitters never win

Meer informatie
Locatie D7
Inhoud 30 cl
Land Nederland
Gewicht 0.6000
Alcoholpercentage in % 7.5
Brouwerij Rodenburg Brewery
Type bier Saison
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bronckhorster Saison Nouvelle
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.