Bronckhorster Hoptimist

€ 2,99

Direct leverbaar !

Bronckhorster Hoptimist een fijn gehopt bier met met een fijn bloemmig aroma en een lichte hopgeur, het is een romig bier met fruitige notities met hinten van grapfruit, dennennaalden, gras en een licht bittertje met een hint van karamel. Een goede bittere afdronk maakt deze mooie IPA af!

Geschiedenis:

Steve, een van origine Engelsman had een lang gekoesterde wens, een eigen brouwerij! Maar of die wens ooit in vervulling kon gaan… Yvonne trok hem mee naar de lage landen, waar hij succesvol een schildersbedrijf op bouwden.

Steve verhuisde naar Steenderen en kocht daar een boerderij genaamd Rodenburg, deze staat tegenwoordig bekend als Bronckhorster Bieren Brouwerij. De weg hiernaartoe wat lang en zeker niet zonder hobbels maar nu, nu staat er een succesvolle brouwerij die geroemd wordt vanwege de hoge kwaliteit aan speciaal bieren.

Bronckhorster Bieren zijn bieren die niet alleen met liefde en passie gebrouwen worden maar ook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de beste moutsoorten en verfijnde hopsoorten. De brouwerij is gelegen in Rha, net buiten de gemeente Bronckhorst.

De bieren worden gebrouwen in kleine oplagen in kenmerkende koperen ketels en worden verkocht onder de naam Bronckhorster.

Steve’s lijfspreuk is: Winners never quit, quitters never win

Meer informatie
Locatie D7
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Gewicht 0.5000
Alcholpercentage 9.5
Brouwerij Rodenburg Brewery
Type bier IPA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bronckhorster Hoptimist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.