Bronckhorster Brok In De Keel Dubbel Bock

€ 2,69

Direct leverbaar !

Bronckhorster Brok In De Keel Dubbel Bock is een straffe bock van 9% met mooie aroma's van toffe en donkere chocolade met een fijne stevige body!

Geschiedenis:

Steve, een van origine Engelsman had een lang gekoesterde wens, een eigen brouwerij! Maar of die wens ooit in vervulling kon gaan… Yvonne trok hem mee naar de lage landen, waar hij succesvol een schildersbedrijf op bouwden.

Steve verhuisde naar Steenderen en kocht daar een boerderij genaamd Rodenburg, deze staat tegenwoordig bekend als Bronckhorster Bieren Brouwerij. De weg hiernaartoe wat lang en zeker niet zonder hobbels maar nu, nu staat er een succesvolle brouwerij die geroemd wordt vanwege de hoge kwaliteit aan speciaal bieren.

Bronckhorster Bieren zijn bieren die niet alleen met liefde en passie gebrouwen worden maar ook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, de beste moutsoorten en verfijnde hopsoorten. De brouwerij is gelegen in Rha, net buiten de gemeente Bronckhorst.

De bieren worden gebrouwen in kleine oplagen in kenmerkende koperen ketels en worden verkocht onder de naam Bronckhorster.

Steve’s lijfspreuk is: Winners never quit, quitters never win

Meer informatie
Locatie D7
Inhoud 33 cl
Alcoholpercentage 8.5 %
Land Nederland
Brouwerij Rodenburg Brewery
Type bier Bock
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.