Broken Heart Gin

20 cl

Broken Heart Gin

20 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 20 cl
Alcohol % 40 %
Merk Broken Heart
Herkomst Nieuw-Zeeland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een heerlijke Gin met een een triest verhaal. Deze goede gin is gemaakt op traditionele wijze met 11 plantaardige in de mix.

Prijzen:

In 2013 heeft deze gin een zilveren medaille gewonnen bij het internationle wine and spirits Competition te London. 

Het verhaal:

Broken Heart Gin bedacht door twee duitsers die( Joerg en Annie ) in Nieuw-Zeeland woonden. Beiden hadden een passie voor het perfectioneren van dranken van zeldzame complexiteit en fijne smaken. Samen creerden zij een uitstekende gin met een ingewikkeld evenwicht van elf kruiden die verassend goed in balans was met een schijfje sinaasappel. Samen in de schemering, de overgang van dag naar nacht dronken zij samen een glaasje van deze gin, dit werd een gewoonte.

Helaas is het leven geen rechte lijn, Bernd werdt ernstig ziek, vocht dapper maar overleed. Waar eens het leven voelde als eeuwig was nu alleen een gebroken hart, een leegte. Deze leegte is dan weer ruimte die wordt opgevuld door een nieuw begin. Dit begin was het besluit om deze gin met de wereld te delen, een naam was snel gevonden!