Broeder Jacob Double Port

33 cl

Broeder Jacob Double Port

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 2,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Broeder Jacob
Type Bier Bruin / Dubbel
Alcohol % 9,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Broeder Jacob Double Port, een Belgische bier waar echte port aan toe is gevoegd. Dit is nooit eerder vertoond en deze combinatie zorgt voor een lange en fluwelen nadronk, de donkere kleur van het bier en de mooie stevige schuimkraag met een kleur van koffie geven dit bier een mooie look. Te proeven in de smaak zijn noten, pruimen en eiken. De prachtige smaak van dit bier komt van de Tawny porto die 5 jaar heeft gerijpt op eiken vaten afkomstig van de Quinta Santo Antonio in Regua in de Douro vallei. Dit bier heeft hergist op de fles wat de smaak nog verder zal beinvloeden.

Geschiedenis:

Broeder Jacob werd gecreerd door twee brouwers: Johan Claes en Bruno Verbiest. Het eerste bier was klaas op 16 oktober 2010. De naam van het bier verwijst naar het internationaal bekende kinderliedje Broeder Jacob, in Nederland bekend onder de naam Vader Jacob. De makers kiezen bewust voor een band met de muziek. Daarom staan de noten van het liedje op alle flesjes en glazen van het bier.