Brewdog Jack Hammer

33 cl

Brewdog Jack Hammer

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,99
  • Vanaf 24 voor € 2,80 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Schotland
Brouwerij Brew Dog
Type Bier IPA
Alcohol % 7,2 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

BrewDog Jack Hammer (7,4%) is een flink gehopte, oranjekleurige IPA met een heerlijke geur vol grapefruit, sinaasappel en bos. Zoals gewend van het Schotse BrewDog zetten ze weer een erg lekkere IPA neer.

Brewdog is opgericht door twee mannen uit Engeland uit een spontane actie om bier te gaan brouwen, puur omdat de industriële bieren de markt domineerden. Eerst werden er kleine hoeveelheden gemaakt en verkocht op lokale markten in de buurt. Nu is BrewDog uitgegroeid tot een bekende brouwerij met veel originele variaties zoals de Harcore IPA en de Death Pony Pale Ale.