Brewdog Elvis Juice

33 cl

Brewdog Elvis Juice

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Schotland
Brouwerij Brew Dog
Type Bier IPA
Alcohol % 6,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Brewdog Elvis Juice een een heerlijke IPA met een infussie van Grapefruit, hierdoor krijgt hij een nog krachtigere smaak van de Grapefruit mee dan normaal. Er komt als het ware een vrachtwagen grapfruit binnen, hinten van sinaasappel en perzik die botsen. Het is een heerlijke hoppige cocktail van smaken! Zoals gewend van het Schotse BrewDog zetten ze weer een erg lekkere IPA neer.

De King is Back. Elvis Juice, de absolute koning in de wereld van de wannabees.

Brewdog is opgericht door twee mannen uit Engeland uit een spontane actie om bier te gaan brouwen, puur omdat de industriële bieren de markt domineerden. Eerst werden er kleine hoeveelheden gemaakt en verkocht op lokale markten in de buurt. Nu is BrewDog uitgegroeid tot een bekende brouwerij met veel originele variaties zoals de Harcore IPA en de Death Pony Pale Ale.