Brewdog Bierglas / Voetglas

25 cl

Brewdog Bierglas / Voetglas

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,85
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Bierbokaal, Bierglas
Merk Brewdog
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Brewdog Bierglas is een luxe bierglas op voet met een lange dunne steel en mooie kelk. Het glas is bedrukt met een zwart logo aan de voorkant en aan de achterkant met de tektst '' We love this glass for: Lambics, Gueuze, Saisons, Imperial Brown Ales, Imperial India Pale Ales, Strong Golden Belgian Ales.'' Het glas heeft een totale inhoud van 45cl, een maatstreep op 15cl(1/3 pint), een hoogte van 20cm en een diameter van 6cm.