Bourgogne des Flandres Bruin

33 cl

Bourgogne des Flandres Bruin

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,95
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,85 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Timmermans
Type Bier Bruin / Dubbel
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bourgogne des Flandres Bruin of Brune word gebrouwen volgens een zeer unieke en oude brouwtechniek; Infusie van Lambiek. Bij deze techniek word er een selectie van de beste lambiek vermengd met een bruin bier van hoge gisting. Door het bier enkele maanden te laten rijpen op eikenhouten vaten ontstaat er een smaakvol bruin bier met een smeuïg schuim. Ook de Blonde variant is erg lekker!

De brouwerij

Brouwerij Timmermans is sinds 1702 al bezig met het brouwen van Lambiek. De brouwerij stond toen bekend onder de naam Brouwerij De Mol en was gelegen in de buurt van het centrum van Brussel in Itterbeek. De brouwerij was toen niet alleen een brouwerij, maar ook een boerderij, een fruitkwekerij, mouterij en café.

Hiermee is Brouwerij Timmermans de oudste en nog steeds actieve lambiekbrouwerij die tot op de dag van vandaag de methode ‘Infusie van lambiek’ methode gebruikt. Deze manier word nog maar door 6 brouwerijen ter wereld toegepast. De brouwerijen die de methode nog toepassen bevinden zich allemaal in de buurt van Brussel.