Boek, Bourbon&Blues

Boek, Bourbon&Blues

Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 20,95

Special Price € 19,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie D2
Merken Overige
Land Verenigd Koningkrijk
Leeftijd Niet vermeld
Type Toebehoren
Toebehoren Boeken
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een onderhoudend boek, waarin de auteur op originele wijze de blues en de kunst van het bourbon distilleren met elkaar verweeft, op een manier die niemand eerder in een boek is tegengekomen. Het boek is geschreven door Hans Offringa, een auteur, media-expert en whiskykenner. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan waaronder 3 romans, 6 historische uitgaven en maar liefst 20 boeken over whisky. Samen met zijn vrouw vormt hij The Whisky Couple en geven zij whisky-lezingen in Europa en de VS.