Bottega Latte Macchiato

50 cl

Bottega Latte Macchiato

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
  • Vanaf 6 voor € 12,65 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 15 %
Smaak Koffie
Kleur Wit
Land Italië
Merk Bottega
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bijzondere likeur uit Italië, de Bottega “Latte Macchiato”. Een mix van koffie crème en als de Italiaanse Grappa als basisalcohol die deze unieke smaak geeft. Door de romige en prettig zoete smaak gekarakteriseerd door de smaak van koffie en likeur. Met een alcoholpercentage van 15% is dit een zeer unieke mix van smaken. Door de elegantie van de fles word er iets speciaals toegevoegd aan het gehele product. Erg lekker als drankje om koud te serveren na het eten.

Ideaal om de espresso koffie net iets meer smaak te geven. Ook goed te gebruiken bij het maken van heerlijke cocktails, of als koud drankje geserveerd na het eten.