Boon Mariage Parfait Oude Geuze

37,5 cl

Boon Mariage Parfait Oude Geuze

37,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,39
Excl. € 0,20 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 37,5 cl
Land Belgie
Brouwerij Boon
Type Bier Fruit
Alcohol % 8,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Boon Mariage Parfait Oude Geuze is een bier dat is gemaakt van 95% malse lambiek van tenminste 3 jaar oud en 5% speciaal gereserveerde jonge lambiek. Dit zorgt voor vergistbare suikers en levensvatbare gisten. Het bier een een zachte, mild zure bessensmaak met een heerlijk bessen aroma, ook is het eikenvat waarin dit bier heeft mogen rijpen goed waarneembaar in het heerlijke aroma. Een heerlijke body van vanille gevolgd door een zure afdronk met een toets van kruidnagel.

Wilt u de botteldatum kennen? Trek dan van de houdbaarheidsdatum 20 jaar af.

Geschiedenis

Brouwerij Boon is sinds 1975 in handen van Frank Boon, hij luidde de authentieke lambiek en geuze in. De brouwerij werd opgericht in 1680 met een hoeve en brouwerij-stokerij in Lembeek. Vanaf 1875 begint Louis Paul, de koper van de brouwerij, met het brouwen van lambiek en faro. Na veel wisselingen van eigenaar word de brouwerij uiteindelijk verkocht aan Frank Boon, de huidige eigenaar.