Bombay Sapphire klein

€ 16,50

Direct leverbaar !

Bombay Sapphire Klein is van  zijn grotere editie  ’s werelds best verkochte gin, en dat is ze niet zonder reden want er zijn maar weinig dranken die zo fenomenaal en uitzonderlijk zacht zijn, en niet te vergeten complex en wel gebalanceerd als Bombay Sapphire. Van daar dan ook deze kleinere versie voor mensen die behoefte hebben aan een voortreffelijk snel tussendoortje. zie ook (de east editie)  (100 cl normaal)

Deze Gin wordt in meer dan 120 landen verkocht en is op een blend gebaseerd die uit de beste, natuurlijke ingrediënten bestaat die men vinden kon. Een mix van 10speciaal geselecteerde met de hand geplukte kruiden en specerijen die afkomstig zijn van verschillende continenten. Zo komt het zoethout uit China, de Jeneverbessen uit Toscane Italië, de amandelen en citroenen uit Spanje, de staartpeper bessen uit Java en het koriander uit Marokko.

Je begrijpt dus wel dat erg veel energie, moeite en liefde in dit product zit. Naast zijn topkwaliteit is ook het vakmanschap, kwaliteit en ervaring van de distilleerder van groots belang. Maar aangezien Bombay Sapphire al sinds 1987 gedronken wordt, beschikken ze over een overvloed aan ervaring en hebben ze het recept in de loop der jaren flink kunnen verfijnen. Er zijn zelfs mensen die deze smaak omschrijven als een soort van kunst.

Bombay Sapphire is een karakteristieke gin die smaakt zoals geen ander. Vandaar dat het ook een voortreffelijke score van 92 behaald heeft van de Beverage Testing Institute. En nu komt het mooie van dit alles, bij Drankgigant kunt u deze gin kopen tegen een voortreffelijke prijs!

Bij de distilleerderij zijn ze gepassioneerd over het produceren van de beste gin die er mogelijk te maken valt. Dat is de reden waarom Bombay Sapphire zo uniek is. Terwijl gewone Jenevers hun kruiden rechtstreeks laten koken om de geest van hun smaak te bereiken, wordt de smaak van Bombay Sapphire gemaakt door een proces genaamd ‘’Vapour Infusion’’.

De 10 kostbare kruiden die in de Bombay Sapphire Gin gebruikt worden, worden gescheiden in geperforeerde koperen manden gehouden. Wanneer de verwarmde dampen stijgen, komen de kenmerkende smaken en aroma’s van de kruiden vrij. Het resultaat hiervan is een complexe aromatische vloeistof die een bredere maar ook meer evenwichtige smaak bevat, die kan worden aangezien tot een moderne klassieker.

Meer informatie
Merk Bombay
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 40
Soort gin Kruidige Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bombay Sapphire klein
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.