Bogart's Real English Gin

70 cl

Bogart's Real English Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 27,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Kruidige Gin
Alcohol % 45 %
Merk Bogart's
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bogart's Real English Gin is doordrenkt met een tijdloze elegantie, klassiek die zijn gelijke niet kent. Gemaakt in kleine oplagen in het Engelse Cambridgeshire met de aloude methoden en koperen pot stills. Complex van karakter met een rijke smaak en een gladde natuurlijke textuur en een fijne scherpte van citrus. Botanisch doordrenkt met de jeneverbes en vijf rassen van koriander en gemalen macadamianoten.

Humphrey Bogart:>

Humphrey Bogart was een bekende Amerikaanse acteur, altijd met zijn hoed, regenjas en platte Amerikaanse accent en zijn onafscheidelijke sigaret die uitgroeide tot een icoon van de Amerikaanse filmgeschiedenis.

Making the Mix: