Blue Monday

Blue Monday

Blue Monday 


Een klassieke en aangename cocktail die u waarschijnlijk zal doen denken aan het tropisch klimaat. De Blue Monday zorgt ervoor dat u een verfrissend gevoel krijgt, en is een uitstekende cocktail om de nieuwe week mee te beginnen. Afhankelijk van uw eigen smaak kunt u de Blue Monday perfectioneren met een smaaktoevoeger, en garneert u het glas met een stukje fruit.

De Blue Monday is een heerlijke cocktail die voornamelijk werd gedronken om de nieuwe week te beginnen, maar kan uiteraard gedronken worden op elke dag van de week.  Wie de cocktail heeft uitgevonden is nog steeds een mysterie, ondanks dat is de Blue Monday uitgegroeid tot één van de meest populaire tropische cocktails. Deze cocktail is met de juiste benodigdheden eenvoudig te maken, en is uiteraard niet alleen heerlijk op de maandag. Op deze pagina vindt u alle benodigdheden met een stap-voor-stap uitleg.

Blue Monday; een lekkere en tropische cocktail die u binnen no-time kunt klaarmaken!

 


 

Ingrediënten

  • 60 ml Vodka
  • 5 ml Triple Sec
  • 5 ml Blue Curacao

 De ingrediënten die je van Drankgigant.nl nodig hebt:

  • 60 ml Vodka 
  •  5 ml Triple Sec & Blue Curacao

 

Tips & Tricks

 Zorg dat het glas (ijs)koud is door het kort in de vriezer te zetten of door het glas enkele minuten te vullen met ijs en een beetje water.

 Geen shaker? Gebruik dan bijv. een reiskoffiebeker of 2 glazen waarvan de 1 net iets kleiner is dan de ander zodat de randen in mekaar schuiven

 Shaken or stirred?" Als je schud smelt het ijs meer dan wanneer je roert, dit zorgt voor een zachtere Blue Monday.

         
   

Recept

  1. Vul een shaker (of een kan) voor de helft met geschaafd ijs.
  2. Voeg de ingrediënten in de shaker, en schudt deze door elkaar.
  3. Schenk de inhoud in een gekoeld cocktailglas.
  4. Garneer het glas op eigen keuze met een stukje fruit.