Bloom Gin Fentimans & Tonic

€ 3,75

Direct leverbaar !

Fentimans & Bloom Gin & Tonic is een ready to drink cocktail, die is ontstaan uit een samenwerking tussen Fentimans en Bloom. Deze gin & tonic heft een perfecte mix tussen zoete tonen en zure tonen. Door de beste ingrediënten te gebruiken vanuit de hele wereld, hebben Fentimans & Bloom zoals ze zelf zeggen 'The Perfect Cocktail' ontwikkeld.

Geschiedenis

BLOOM Premium London Dry Gin wordt gedistilleerd  in een van de oudste distilleerderijen in het Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 1761, hebben er maar slechts zeven Master Distilleerders gewerkt bij de distilleerderij tijdens zijn 250-jarige bestaan.

De huidige Master Distilleer is Joanne Moore, een internationaal gerespecteerde expert in de jenever-industrie. Ze werkte bij de distilleerderij sinds 1996 en werd benoemd tot Master in 2006. Joanne houdt toezicht op elke fase van de gin-proces, van conceptualisering tot creatie. Ze is nooit gelukkiger dan wanneer ze kan experimenteren met nieuwe kruiden en smaak fusies. Het was deze houding voor innovatie die leidde tot de onverwachte mix en de scheppingvan BLOOM.

Meer informatie
Merk Bloom's
Land Verenigd Koninkrijk
Inhoud 27,5 cl
Gewicht 0.6000
Alcoholpercentage in % 6.5
Soort gin Zoete Gin
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bloom Gin Fentimans & Tonic
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.