Bloom Gin & Fentimans Rose Lemonade

27,5 cl

Bloom Gin & Fentimans Rose Lemonade

27,5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 3,89
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 27,5 cl
Soort Zoete Gin
Alcohol % 7 %
Merk Bloom's
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Bloom Gin & Rose Lemonade is een mooie premix van de heerlijke Bloom Gin met de Fentimans Rose Lemonade wat gegarandeerd staat voor kwaliteit, met deze premix heb je altijd de juiste combinatie van dranken. Dus inschenken, ijsblokje er bij, garnering naar keuze en klaar voor consumtie. Fentimans Rose is onderandere gemaakt van het sap van citroenen en pure Rose Otto olie uit de wereldberoemde Rose Valley in Kazanlak, Bulgarije. De heerlijke Bloom Premium London Dry Gin is een delicaat bloemige gin gemaakt met plantaardige uit een Engels landhuis zo als kamille, pomelo en kamperfoelie die de smaak onderscheidend maakt. Perfect voor diegenen die een meer verfijnde en subtiele Gin ervaring weten te waarderen.

Geschiedenis

BLOOM Premium London Dry Gin wordt gedistilleerd  in een van de oudste distilleerderijen in het Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 1761, hebben er maar slechts zeven Master Distilleerders gewerkt bij de distilleerderij tijdens zijn 250-jarige bestaan.

De huidige Master Distilleer is Joanne Moore, een internationaal gerespecteerde expert in de jenever-industrie. Ze werkte bij de distilleerderij sinds 1996 en werd benoemd tot Master in 2006. Joanne houdt toezicht op elke fase van de gin-proces, van conceptualisering tot creatie. Ze is nooit gelukkiger dan wanneer ze kan experimenteren met nieuwe kruiden en smaak fusies. Het was deze houding voor innovatie die leidde tot de onverwachte mix en de scheppingvan BLOOM.