• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Wijn Geschenken

2 nov. 2015 10:00:00

Kerst komt er weer aan en dat betekend tijd voor geschenken. Wij zijn dan ook ontzettend trots op ons aanbod van verschillende wijncadeau's en wijnkisten. Ze staan garant voor een avondje optimaal genieten of natuurlijk zeer welkom op iedere bruiloft, verjaardag, receptie of als bedankje. Of u nu op zoek bent naar een goedkoop wijn cadeau of juist een duurder geschenk.Bij ons bent u aan het juiste adres en kunt u op een makkelijke manier keuzes maken in grote en prijs.

Tevens nu ook beschikbaar: Luxe cadeaukist van Buitenzorg en Domaine Ventenac.Perfect als cadeau of relatiegeschenk!
De luxe kist van Buitenzorg is gevuld met Buitenzorg Herfstrood en Lentegroen. Deze kist is bedrukt met het logo van Buitenzorg.
De luxe kist van Domaine Ventenac is gevuld met Domaine Ventenac Merlot en Chardonnay. Deze kist is bedrukt met het logo van Domaine Ventenac.

Ons wijncadeau assortiment is opgedeeld in 7 groepen:

Solo kisten
Duo pakket
Trio pakket
Quatro pakket
Exclusief pakket
Verpakkingen
Mousserend pakket

Wij bieden u de optie om al de wijngeschenken een extra bedrukking mee te geven om uw wijngeschenk een nog uniekere uitstraling te geven. De wijnkisten zijn allen gevuld met houtwol en worden netjes afgedekt met speciale folie zodat het geschenk zichtbaar is door de ontvanger. Uiteraard kunnen de kisten ook afgesloten worden.Het is ook mogelijk om een kaartje toe te voegen met uw eigen tekst. In overleg is het ook mogelijk om de kisten te bedrukken met het logo van uw bedrijf.

Klik hier voor al onze wijn geschenken!

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden