Winter is here!

Dat is al een tijdje zo, maar elke Game of Thrones fan weet natuurlijk dat het niet over de Nederlandse winter heb. Nee, het gaat over de dreiging die oprijst uit het noorden van Westeros. Na duizenden jaren zijn ze terug en claimde Johnnie walker als een van hun slachtoffers! De beroemde ‘Striding man’ van Johnnie walker, gehuld in een wapen uitrusting van de Night king klaar om hem te dienen!
 
Nu voor de Game of Thrones fan of fanaat is de White Walker, uitgebracht door Johnnie walker in samenwerking met whisky expert George Harper om zo een beetje van Westeros te bottelen! Dit hebben ze gedaan door in zijn blend whisky’s van onder andere Clynelish en Cardhu te verwerken. Dit zijn een van de meest noordelijke distilleerderijen en weten dus wel het een of ander van de ijzige kou!

Niet alleen beschikt deze blended scotch whisky over een heerlijke zachte smaak van onder andere gekaramelliseerde suiker, vanille en verschillende vruchten. Maar ook heeft hij een speciale boodschap voor je die onthult word als je hem in zijn element bewaard!

Belangrijk! Johnnie Walker komt het beste tot zijn recht als hij direct uit de vriezer geserveerd word! Deze speciale editie is de perfecte aanvulling voor iedere verzamelaar! Voor de whisky liefhebber of voor de Game of Thrones fan! De fles kunt u HIER vinden!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.