Voorzichtig het nieuwe jaar beginnen!


Nieuw jaar, nieuw begin. Hoewel we toch geprobeerd hebben om het wat rustiger aan te doen tijdens de kerstperiode en Oud en Nieuw, kan het zo zijn dat er hier en daar mensen zijn die toch iets te veel hebben gedronken. Voor die mensen opgelet! Laten we de start van januari iets rustiger aan doen, ga eens alcoholvrij. Al is het maar voor het eerste weekend!

Een lekkere alcoholvrije Heineken maakt zeker voor een goed begin. De smaak die je gewend bent van Heineken, maar dan zonder de kater. Als je nu meer van de likeuren ben dan is een flesje Frutaysol Hazelnoot perfect voor jou. Heerlijk voor in de koffie of een virgin cocktail!

Whisky drinker? Probeer dan eens de Whissin Alcoholvrije Whisky. Deze beschikt over een aangenaam zoet aroma gemixt met tonen van graan. Zijn smaak heeft veel weg van een whisky omdat hij van dezelfde basis ingrediƫnten gemaakt word alleen worden zij deze niet gegist. Verder heeft hij een romige ondertoon van vanille afgesloten door een aangename afdronk.

Als laatste optie hebben we de Ronsin, een alcoholvrije rum afkomstig uit Spanje. Net als de Whissin word ook de Ronsin gemaakt met behulp van de basis ingrediƫnten als een gewone rum. Hij beschikt over een natuurlijk zoete smaak met houten toetsen en een golf van stroop. Perfect voor een virgin rum & coke!

Begin het jaar wat rustiger bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.