• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Verniewde Drankgigant.nl Website

29 apr. 2014 21:45:26

Na een passende partij gevonden te hebben in Bigbridge te Nijmegen is er eindelijke een nieuwe strakke en zeer moderne website (her) ontwikkeld en hiermee voorral voor het mobiel gebruik via i-pads en i-phones klaar voor de toekomst. Deze super snelle en zeer makkelijk te begrijpen website heeft vele fijne manieren om een artikel of artikel groep te vinden. Ook met uw i-pad is bestellen en contact gegevens zoeken makkelijk en bijna eenvoudig te noemen.

dit nieuwe design wordt "Flat Design" genoemd en is met hoofdzaak het mobiele verkeer beter te laten omgaan in navigatie en diverse uiterlijken die tot voorheen bepaalde punten belemmerde. Snelheid en gebruiks gemak staan bij Drankgigant.nl & Bigbridge dan ook erg hoog in het vaandel.

Tot op vandaag de dag zijn er nog steeds kleine verbeter puntjes die ons gedreven en scherp houden. Mede hierdoor is onze helpdesk uitgebruik met een extra telefooniste die 6 dagen per week u een helpende hand kan rijken met vragen en oplossingen mbt zoeken en bestellen van uw favoriete product.

Voor vragen of opmerkingen mag u altijd ons Team contacten !!

Tell: 0118-412.035

Mail: info@drankgigant.nl 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Jurgen

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden