• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Vaderdag

26 mei 2015 12:42:35

Op 21 juni is het dan zover! de dag waarbij je je vader eens goed in het zonnetje kunt zetten. één keer per jaar is dat de dag dat jouw vader net iets meer aandacht verdient dan alle andere dagen in het jaar, want jouw vader is de leukste, slimste en knapste vader van de hele wereld en daardoor wil je hem  goed verrassen! Wil je dit jaar geen standaard cadeau geven zoals  parfum of een stuk gereedschap? Voor een origineel cadeau voor Vaderdag helpt  Drankgigant jou daar graag een handje bij door de leukste Vaderdag cadeaus aan te bieden! Met uw zoektocht naar een leuk Vaderdag cadeau bij ons kunt u altijd wel wat vinden wat  bij uw vader past. Drankgigant heeft met zijn grote assortiment voor ieder vader wel een leuk cadeau! Denk hierbij aan:

 

Bierpakketten: is een groep met een bijzonder breed aanbod van de meest bijzondere bierpakketten, kisten en speciale bierflessen met persoonlijk etiket. Inmiddels hebben we een aanbod van bijna 1000 pakketten voor de echte bierliefhebber!

Persoonlijke bierfles etiketten: Wil je je vader liever een persoonlijk cadeau geven? Drankgigant bied u nu de mogelijkheid om een persoonlijk cadeau te geven door onze persoonlijke etiketten. Deze etiketten worden op een fles naar keuze geplakt, u kunt kiezen uit Pilsener,  Blond, Dubbel of een heerlijke Tripel.

Wijncadeaus: Wij zijn ontzettend trots op ons aanbod van verschillende  wijncadeaus. Al onze wijn cadeaus en geschenken zijn door een gediplomeerde sommelier  geselecteerd en staan garant voor een leuke cadeau voor uw vader. Denk hierbij aan cadeaus zoals wijnkisten, wijnpakketten, wijngeschenken enzovoorts.

Whisky cadeaus: Grootste online whisky cadeaus aanbod van Nederland met meer dan 150 kisten, boxen en speciale uitgaves die direct te bestellen zijn bij Drankgigant. Denkt u hierbij aan  pakketten met mini's, glazen en speciale uitgaves in ons assortiment. Naast deze pagina met groot aanbod hebben we nog onze gewone whisky in luxe boxen, vele oudere whisky hebben een speciale box of koker die perfect door kan als geschenk voor Vaderdag!

Wodka Cadeaus: Ons assortiment Wodka cadeaus biedt u het populairste uitgaansdrank in verschillende cadeauvormen. Een ruime diversiteit van aanbod aan verschillende cadeaus waar u uit kan kiezen van cadeaus die zeer uiteenlopend zijn van Wodka in cadeauvorm zoals onze  Wodka ‘Kalasjnikov’ oftewel het bekende AK47 geweer dat uit Rusland komt.( evenals als dit bekende sterke drank dat zijn afkomst vindt in Rusland en daar ‘watertje’ wordt genoemd) tot aan premium wodka’s in luxe geschenkdozen. Voor ieder vader wat wils.

 

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Reacties zijn gesloten voor dit blogbericht