• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Turv Exloo

4 aug. 2016 15:43:00

Turv Exloo is een nieuwe naam in de wereld van de dranken, zij komen nu met 3 mooie pure producten, de whisky, jenever en gin allen gemaakt en gebotteld in Exloo Drente.

Dit nieuwe merk wil zich onderscheiden door de manier voor produceren, puur en ambachtelijk met lokale producten zo als zij dat hebben geleerd in Normandië gedurende hun zeven jarig verblijf in de regio.

In een oud streek museum wat zij kochten van de gemeente hebben zij in de grote schuur hun distilleerderij gevestigd, in de bijbehorende gebouwen zullen zij een kleine slijterij en thee huis.

Turv Exloo is de eerste distilleerderij sinds 1376 in het dorp en daar zijn zij trots op.

Geschiedenis:

Zoals alle ondernemers, hebben ook de ondernemers van Turv een groot doel voor ogen. Welk doel is dat dan? Een doel van 100 jaar geleden. Een doel met in het hart liefde voor het vaderland. Het doel van Turv is namelijk om Nederland weer hoog op de kaart te zetten wat betreft kwaliteit. Ze willen het allerhoogste, haalbare kwaliteit. Waar dit zich allemaal afspeelt? In het Drenthse dorp Exloo. Hier heeft Turv een aantal rijksmonumenten aangekocht en gerestaureerd, waarin de distillatie plaatsvindt. De distilleerderij die tot één van de grootste van Noord-Holland behoort en zelfs tot één van de meest geavanceerde ter wereld! 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden