• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Johnnie Walker The Trade Routes Series

11 aug. 2015 16:00:00

Johnnie Walker The Trade Routes Series is een nieuwe uitgave van de grote flessen in deze serie, uitgebracht in een fraaie box van 3 flessen met elk een inhoud van 20 cl.

Het idee van de serie is gebaseerd op de 'Travellers Room' opgericht door Alexander Walker op het hoofdkantoor van het bedrijf in de City of London in de jaren 1890. Dit is gelegen in de buurt van de scheepvaart huizen en dokken waaruit haar agenten reisde over de wereld en waar zij verhalen verzamelde die zij uitwisselden in de Travellers Room.

Gebasseerd op de spirit van de Travelers Room opgericht door Alexander Walker op het hoofdkantoor in Londen omstreeks 1890. Hier konden mensen samenkomen waar verhalen en lessen werden uitgewisseld van hun verre reizen, die op hun beurt weer generaties meester blenders inspireerden. Tegenwoordig is er een luxe bar aanwezig waar reizigers kunnen proeven onder begeleiding van Johnnie Walker ambassadeurs die jouw zullen onderdompelen in de geschiedenis van het merk en de collectie.

Normaal komen deze speciale uitgaven niet verder de winkels in en zijn mensen aangewezen op vrienden en bekenden die een fles mee nemen vanuit een duty free shop ergens ter wereld. Nu is daar verandering in gekomen, en zijn deze collectors boxen verkrijg baar bij de Drankgigant.nl.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden