• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Top 5 Cadeau's

25 nov. 2012 16:29:54

 

December is in aantocht, de maand van gezelligheid, familie en cadeautjes! Een feestelijke maand waar wij bij Drankgigant natuurlijk ook aandacht aan besteden, in deze post een top 5 van cadeau’s en geschenken!

PS; van al onze producten kunt u heel snel (en goedkoop) een cadeautje maken, vink bij het betalen simpelweg aan dat u een kaartje wilt toevoegen. U kan dan ook gelijk een persoonlijke boodschap toevoegen!

 

 


 

5. Biergeschenken

Velen hebben wel een voorkeur van een biermerk, de een drinkt liever een Heineken en de ander drinkt niks anders dan Jupiler. Als enige winkel van Nederland bieden wij vele gadgets en accessoires per biermerk, bijvoorbeeld vilt en glazen maar ook (supergrote) vlaggen en zelfs kleding!

Amstel Fanshop
Bavaria Fanshop
Brand Fanshop
Grolsch Fanshop
Heineken Fanshop
Hertog-Jan Fanshop
Jupiler Fanshop
Sonnema Fanshop

 

 

Verder hebben we nog een hele hoop ‘gemixte’ biergeschenken, cadeau’s die door gespecialiseere bierkenners zijn samengesteld. Inspiratie genoeg!

 


4.
Champagne Cadeau’s

Als je aan champagne denkt dan denk je aan het vieren van iets; een promotie, een geboorte maar natuurlijk ook het gezellig samenzijn met familie en vrienden. Perfect voor de decembermaand of om alvast vooruit te kijken naar wat 2013 gaat brengen!

Voor ieder wat wils natuurlijk, wat dacht u van een feestelijk verpakte Piper Heidsieck of misschien het totaalpakket van Möet & Chandon?

 


 

3. Wijn Cadeau’s

De afgelopen maanden zijn we hard bezig geweest om een mooie selectie van wijngeschenken te maken. Er zijn nu meer dan 70 wijngeschenken te bestellen, varierend van een fijne, rode Drostdy-Hof tot een elegante, fruitige Gran Coronas inclusief accessoires en luxe verpakking!

Tip; een cadeau waar u a;tijd goed mee zit; ons exclusieve Veuve Amiot kerst geschenk inclusief 2 luxe flutes!


2. Likeur Cadeau’s

Van de razendpopulaire Licor 43 tot gehele cocktailsets zoals de Razz Mojito set. Stuk voor stuk pakketten die garant staan voor een hoop plezier en genot! 

 


 

1. Whisky Cadeau’s

Door vele van onze klanten hernoemd tot het Walhalla van whisky-land. Ons ‘standaard’ assortiment is voor vele whiskyliefhebbers al een reden opzich om richting onze winkel in Zeeland te komen, ons whisky-cadeau assortiment is van hetzelfde kaliber –groot, scherp geprijsd en voor ieder wat wils.

Om er enkele uit te lichten;

  • Whisky Bible, onmisbaar voor iedere whiskydrinker en perfect als u niet weet wat voor ‘soort’ whiskycadeau u moet kopen. Hiermee zit u altijd goed! https://www.drankgigant.nl/sterke-drank/jim-murray-whisky-bible-2013.html
  • Miniaturen, whiskycadeau’s met (meerdere) miniflesjes. https://www.drankgigant.nl/cadeau/whisky.html#inhoud=517,42,46,49&gan_data=true
  • Classic Malts, een van de bestsellers; een complete set van de bestverkopende klassieke whisky’s! https://www.drankgigant.nl/cadeau/whisky/classic-malts-set-compleet-6x20cl.html

Labels:

Geplaatst in Informatie door

Robert Riteco

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden