• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Teerenpeli Whisky

7 apr. 2016 10:01:34

Teerenpeli

Teerenpeli is een Fins familiebedrijf die vooral bekend staat om zijn whisky’s, bieren en ciders. Naast een brouwerij en distilleerderij beschikt Teerenpeli ook over verschillende restaurants op meerdere locaties.

Teerenpeli Restaurants

De restaurants van Teerenpeli zitten onder andere in Helsinki en Lahti. In de restaurants heb je een breed assortiment van huisgemaakte en bieren en ciders die worden gebrouwd in de Teerenpeli Brewery.

Teerenpeli Brewery

De brouwerij van Teerenpeli is ontstaan in 1995 als een kleine brouwerij in Finland. De brouwerij werd gebouwd in het restaurant in Lahti, en in 2002 hebben zij zich gevestigd in Restaurant Taivaanranta. Vandaag de dag produceert de brouwerij zo’n 500.000 liter bier en ciders.

Teerenpeli Distillery

In 2002 begon de familie de distilleerderij die in de loop der jaren uitgegroeid is tot de grootste distilleerderij van Finland. Momenteel produceren zij zo’n 40.000 liter drank per jaar. De distilleerderij staat vooral bekend om zijn Finse Single Malt Whisky.

Taivaanranta Restaurants

Taivaanranta zijn a la carte restaurants die in Helsinki en Lahti zijn gevestigd. Net als in de andere Teerenpeli restaurants worden hier ook huisgemaakte dranken geschonken.

Teerenpeli Madeira Finished Karhi

Teerenpeli Rasi Moscatel Finished

Teerenpeli Kaski Sherry Cask

 

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Nick van Loenen

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden