• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Vina Cordial Wijnen

13 okt. 2014 21:25:07

Vina Cordial Moscatel

Een perfecte dessertwijn. De wijn bevat de rijke, zoete en bloemige smaken dat maakt het zo perfect. De typisch Spaanse Moscatel druifsoort zorgt voor het ultieme Spaanse gevoel. Om optimaal te kunnen genieten van deze dessertwijn moet het gekoeld zijn, het beste is rond de 10° C. In gezelschap bij desserts, bij voorkeur zoete desserts zoals Crema Catalana en Flan is het echt genieten. De fles is maximaal 2 jaar na aankoop te bewaren.

Vina Cordial Bobal Tempranillo (75 cl)

Een wijn om echt van te genieten, een rode wijn met een heerlijke fruitige smaak. Deze op houtgerijpte typische Spaanse wijn bevat de 2 Spaanse druivensoorten, namelijk de Bobal druif en Tempranillo druif. De wijn is speciaal vanwege het gedeelte dat 6 maanden op eikenhout heeft gerijpt. De wijn komt het beste tot zijn recht als het licht gekoeld is, de ideale temperatuur licht rond de 14° C. Van deze wijn kunt u optimaal genieten samen met vrienden met hapjes als chorizo en Machego kaas. Deze fles is maximaal 2 jaar te bewaren na aankoop.

Vina Cordial Bobal Rosé (75 cl)

En ontzettend goede rosé wijn. De volzachte fruitige smaak is overheerlijk. Het Spaanse gevoel spat ervan af door de typische Spaanse Bobal druifsoort. De wijn verpakt in een stijlvolle en elegante fles maakt deze wijn helemaal compleet. deze Rosé wijn moet gekoeld gedronken worden, de ideale temperatuur ligt rond de 8° C. Gezellig samen met vrienden met hapjes in vorm van tonijn en groente tapas.  Op deze fles staat een bewaartijd van maximaal 1 jaar na aankoop.

Vina Cordial  Verdejo Sauvignon Blanc (75 cl)

Opnieuw een typisch Spaanse wijn. Fris en knisperend is de smaak van deze witte wijn. Gemaakt met de Spaanse Verdejo druifsoort. En om het af te maken oftewel de ‘finishing touch’ Sauvignon Blanc. Een bijzonder goede combinatie die als resultaat een heerlijke frisse wijn geeft. Een fles met een stijlvolle en elegante uitstraling kan bij deze wijn niet ontbreken. Deze wordt gekoeld gedronken, ongeveer 8° C is het beste, zo kan de smaak zich het best uiten. Om volledig te genieten zou u deze wijn met vrienden kunnen drinken onder het genot van hapjes zoals geitenkaas en tapas met schaal- en schelpdieren.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Jacob

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden